Glasfond mot köket på Ciccio's restaurang byggd av Lerch snickeri
Ciccio’s

Ciccio är det italienska uttrycket för ”knubbig pojke” men i en öm och välmenande betydelse. Här på Nybrogatan 21 är det ett uttryck för lusten till alla de goda sakerna i livet. Inredningen och menyn har sina rötter i den italiensk-amerikanska traditionen. Inspirationen kommer från New York’s Little Italy – en tidlös smältdegel där de klassiska maträtterna ständigt återuppfinns och ges nytt liv. Tillsammans med den exklusiva och stilsäkra inredningen har den perfekta kombinationen skapats.

Vi fick det hedersamma uppdraget att förverkliga dessa idéer och kom in redan på ett tidigt stadium i processen. Efter många timmars funderande och projekterande, med alla sinnen fokuserade på att lyfta fram de exklusiva materialen, kunde vi med glädje och stolthet njuta av resultatet. Så välkomna till Ciccio’s

Ett gediget hantverkskunnande är ett måste. För även med de bästa maskinerna måste mycket göras för hand. Känslan för noggrannhet är avgörande för slutresultatet. Vi jobbar i nära samarbete med lokala partners, leverantörer och framförallt arkitekterna på Millimeter.

Ek är hårt, relativt tungt, starkt och lättkluvet. Färgen får olika karaktär beroende på hur eken ytbehandlas. Historiskt sett har eken haft hög status som inrednings-och möbelmaterial.

”Både inredningen och menyn har sina rötter i den italiensk-amerikanska traditionen”