Erik och Martin Lerch träinredningar

Om oss

Sedan starten 1972 har vi arbetat med utmanande uppdrag tillsammans med de mest framstående arkitekterna. Med våra uppdragsgivare har vi alltid haft ett nära samarbete där idéer och lösningar  farit kors och tvärs i en ständigt pågående dialog. Vi har lärt oss att lösa de mest komplicerade utmaningar utan att tumma på varken kvalitet eller utförande. Det har gett oss en god förståelse och stor kompetens för alla delar i processen och driver oss att alltid leverera lite bättre för varje gång.

En stor del av produktionen görs i vårt eget snickeri där vi skapar, bearbetar, producerar, behandlar och monterar det som sedan tar form och blir till det färdiga resultatet. Snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

Leveranssäkerhet är något vi lägger stor vikt på. Vi är oftast en del av ett arbete där flera aktörer ingår och är beroende av varandra. Att slira fungerar inte. God planering och flexibilitet för att hitta den perfekta lösningen är därför ett måste. Kompetens står högst på vår lista. Något som genomsyrar hela vårt arbete. Från den första kontakten med kunden till den slutliga monteringen på plats. Vår personal är en guldgruva med år av samlad erfarenhet och fingertoppskänsla för arbetet. Genom åren har vi blivit alltmer sammansvetsade och många av oss har varit Lerch trogna under flera decennier. Ett gott betyg om något. Tillsammans besitter vi ett stort hantverkskunnande och du kan lita på oss när det gäller färg, form, funktion, konstruktion och unika lösningar. 

Trots att vi är ett snickeri i namnet så älskar vi att arbeta med många olika material och kombinationer. Oavsett om vi jobbar med trä, glas, sten eller metall kan vi garantera dig en slutprodukt som du kommer att bli supernöjd med.

”du kan lita på oss när det gäller färg, form, funktion, konstruktion och unika lösningar”