Erik och Martin Lerch träinredningar

Om oss

Sedan starten 1972 har vi arbetat med utmanande uppdrag tillsammans med välrenommerade arkitekter och framstående restauratörer. Vi har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare, där idéer och lösningar bollas i en pågående dialog under projektens gång.

Vi har lärt oss lösa komplicerade utmaningar utan att tumma på kvalitet eller utförande. Det har givit oss en god förståelse och kompetens för alla delar i processen och driver oss att leverera bättre varje gång.

Produktionen sker i vårt eget snickeri där vi skapar, ytbehandlar och förmonterar det som sedan blir en högkvalitativ slutprodukt.

Leveranssäkerhet är viktigt. Vi är oftast en del av ett arbete där flera aktörer ingår och är beroende av varandra.

God planering och flexibilitet är ett måste. Kompetens står högt på listan vilket är något som genomsyrar hela vårt arbete. Från första kontakt med uppdragsgivaren till slutlig montering. Vår personal är en guldgruva med stor erfarenhet och fingertoppskänsla. Genom åren har vi blivit sammansvetsade och många av oss har varit Lerch trogna under decennier. Ett gott betyg om något. Tillsammans besitter vi stort hantverkskunnande. Du kan lita på oss när det gäller färg, form, funktion och kreativa lösningar.

Trots att vi är ett snickeri i namnet så älskar vi att arbeta med olika material och kombinationer. Oavsett om vi jobbar med trä, glas, sten eller metall kan vi garantera dig en slutprodukt som du kommer att bli supernöjd med.

”du kan lita på oss när det gäller färg, form, funktion, konstruktion och unika lösningar”